Lär er bli lesbiska på Feministiskt Forum i Stockholm

lärasigblilesbiskDen 10 maj är dags! Passa på att gå på Feministiskt Forum i Stockholm så ni lär er googla patriarkatet. De har ett späckat program med en massa godsaker som ska röra välfärden! Gratis är det också. Det är ett samarbete med många olika organisationer men det som är gemensamt för dem är att jag gissar att i stort sett alla lever på skattepengar i någon form. Så allt som avhandlas på forumet har bekostats av oss alla.

Sånt kan vara värt att tänka på när man går igenom vad de ska avhandla och hur. Det kryllar av programpunkter som är mer eller mindre galna, med mer eller mindre galna som medverkar. Jag klistrar in en del skärmklipp till några av grejerna men här är en direktlänk till programmet så ni själva kan njuta av smörgåsbordet så ofta ni vill fram till den 10 maj! Guldkornet om hur man lär sig att bli lesbisk kommer lite längre ner. FETT MED PEPP!

Först ut är något som Grön Ungdom ska hålla i. Man kan ju tänka sig hur det kommer att funka med just Grön Ungdom som spakar. Grön Ungdom borde byta namn till Brun Tunga istället…

lärasigblilesbisk1

Vad sägs om en programpunkt som arrangeras av planka.nu? Låter ju jätteseriöst…

lärasigblilesbisk2

Lite om superfeministen Kapten Klänning. Är det inte bättre att de bjuder in honom direkt? Han är ju fri som en fågel och längtar säkert efter att börja jobba feministiskt igen, ränderna går ju inte ur så lätt…

lärasigblilesbisk3

Vad sägs om ”mediestrategi för feminister”? Låter som något det va? Medverkande är visst en från ”OBEROENDE SVT”, en aktivist och en feminist som ljuger om verkligheten. För säkerhets skull så håller chefredaktören för låtsastidningen Feministiskt Pärspektiv, Anna-Klara Bratt, i saxen. Förlåt, jag menar i klubban, så det inte kan dra iväg åt något vettigt håll. Haha, skojar bara, hur ska det kunna dra iväg åt något vettigt håll med det gänget? 😀

lärasigblilesbisk4

TILLÄGG PÅ OVANSTÅENDE OM MEDIESTRATEGI:

Agnes-Lo åkerlind jobbar INTE längre på SVT utan på Eyeworks! Det står alltså fel i deras program!

Hur klarade sig folk förut? Dog folk som flugor på grund av detta innan de fick genusyrsel och ledde normuppror?

lärasigblilesbisk5

Feministisk sexualpolitik. Arrangerad av RFSU, ni vet de som vill in och ”informera” på förskolor.

lärasigblilesbisk7

Här kommer den, den fantastiska programpunkten ”Konsten att bli lesbisk”! 😀 Jag vet inte om jag ska skrattgråta till det här för det är bara FÖR fantastiskt! De tror verkligen själva på att man kan välja sin sexuella läggning lite hipp som happ. Tror de på alla ultrakristna som tror att man kan bota oönskad sexualitet också? Det är nämligen samma sak… Alla tjänar tydligen på om fler ”växlar om” och bli homosexuella… Kära nån, hur kan något toppa detta i framtiden?

lärasigblilesbisk8

Det finns massor med grejer som man skulle kunnat ta med med jag tänkte att det är bra med att avsluta med den bästa av dem alla. För hur ska något kunna bräcka den?

Fast en till får jag plats med även om den inte bräcker det ovan men ganska högt på listan kommer det ju, den där programpunkten om bortträngda minnen. Jag gissar att en som Dan Josefsson skulle ha ett och annat att säga dem om han gick dit…

bortträngt

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

92 kommentarer

 1. Lejeune

   /  04/27/2014

  Grön Ungdom, varför inte Grön Dumbom som alternativ till Brun Tunga, det rimmar oxå?

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/27/2014

   Det köper jag. Grön Dumbom blir det hädanefter 🙂

   Svara
 2. Gusev (f.d. ^_^)

   /  04/27/2014

  ”En hög polischef”.

  Aaah, det förklarar manliga feminister. De är höga, helt enkelt.

  Svara
 3. notsure

   /  04/27/2014

  Pfizer och Astra sponsrar då en stor del av deras kundkrets finns där just dessa dagar. Ett utställningsbord med olika sampels av psykofarmaka kommer att finnas från de båda företagen. F! kommer sedan att utvärdera vilket preparat som ger mest ”stollighetseffekt” bland deltagarna för att sedan rekommendera detta för andra feminister.
  Detta innebär en utmaning för Astra och Pfizer då de annars försöker få fram preparat som normaliserar beteenden.

  Svara
 4. lilycrowart

   /  04/27/2014

  Det är väl fint att vi med skattepengar får finansiera en möjlighet för parasiterna i kollektivtrafiken, planka.nu, att hålla föredrag om sina visioner?

  Svara
  • Att vilja elda bilar är inte bara dåligt för miljön, det torde vara ganska olagligt också…

   Svara
 5. QED

   /  04/27/2014

  Ja, de Gröna Khmererna är pålitliga.

  Intervju med Bianca Kronlöf

  ”Ideologiskt, vad är din mission?

  – Jag är feminist. Har däremot aldrig engagerat mig partipolitiskt. Växte upp utanför Nynäshamn i ett radhusområde som man slängt ner i en skog. Ett sådant man åker förbi och tänker: Shit, har folk som bor där rösträtt? Det var inte vanligt att människor engagerade sig, men på gymnasiet startade vi en Amnestygrupp och då började jag organisera både mig och mina tankar.”

  http://unvis.it/www.svd.se/kultur/ska-ni-sitta-dar-och-vara-kinkiga-eller-ta-ert-ansvar_3502354.svd

  Svara
 6. Pelle2

   /  04/27/2014

  Många spännade saker de tar upp 😉
  De tänkte även ta upp feministiskt perspektiv på arbetsmarknaden. Där skriver dom att den svenska arbetsmarknaden är ojämlik och präglas av SYSTEMATISK DISKRIMINERING
  av kvinnor. Det dom egentligen menade med detta beskrivs längre ner. Över hälften av arbetarkvinnorna jobbar deltid. Är det alltid av tvång eller är det självvalt i många fall ?

  Sedan påstår de att kvinnodominerade arbetsplatser dras med arbetsmiljöproblem och höga sjuktal. Drabbas i så fall inte männen på dessa arbetsplatser av detta ? Är det inte män som har de farligaste och smutsigaste arbetsplatserna ?

  De klagar också över tidsbegränsade anställningar men det är väl ett generellt problem och inte ett kvinnoproblem ?

  En annan punkt handlar om separatism och ett eget rum för kvinnor och att det är något bra.Om män träffas enskilt så brukar feministerna bli tokiga och skrika om diskriminering
  men när kvinnor gör detsamma så är det något fint och bra. Dubbelmoral någon ??

  Svara
  • Anders

    /  04/27/2014

   Det där med skillnaden mellan kvinnoseparatism och män som skapar enkönade hägemoniska miljöer har ju utretts i Vänsterpartiets internfeministiska handbok. ”Det är inte samma sak när vi gör det.” Att andra har rättfärdigat sitt handlande med samma strof hör inte hit. De hade ju fel! Så det så.

   Svara
  • anonym

    /  04/27/2014

   Män med teknisk utbildning har fått pröva på livet med bemaningsföretag sedan regeringen Bildt. Fast det är inget problem för F!.

   Svara
 7. Anders

   /  04/27/2014

  1. Grön ungdom om duktiga pojkar och arga unga flickor. Det är ett problem att elever bemöts som stereotypa grupper i skolan. Två bråkiga pojkar blir ”ni pojkar sluta störa”. Grejen är att feminister själva använder dessa stereotyper när de ska förklara strukturerna som drabbar tjejer och pojkars ”antipluggkultur”. Tror inte just GU är de bästa att driva den kampen.

  2. Plankagänget. De vill ha bort egocentrerat macho i trafiken, men att elda bilar måste ju i deras analys vara maskulinitetsbundet. Att inte vilja betala för kollektivtrafiken är ju ganska egocentrerat. Så öhhh…?

  3. Att lära sig bli lesbisk? Ok, om de anser sig ha rätten att propagera för att andra ska byta läggning av politiska skäl, måste andra också ha den rätten. Då är det inte mer än rätt att evangelister vill ”bota” bögar eller få dem att ”välja den rätta vägen”. Att de inte själva ser hur de skjuter sig i foten och vad de öppnar upp för? Deras oförstånd om biologi är uppenbar. Även en del av de homosexuella forskarna i Hjernevask framförde tankar om att sexuell läggning var ett socialt val. Skrämmande.

  4. Att någon fortfarande vill vara kvar på de bortträngda minnenas sjunkande skuta. Jaja, det finns de som fortfarande tror på häxor också. Och anser att de själva är det.

  Svara
  • michael

    /  04/28/2014

   Själv har jag ett bortträngt minne som statsminister därför titulerar jag mig numer som f.d statsminister.

   Svara
 8. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
 9. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/27/2014

   Är inte husgudar lite som ”husets vin”. Av mycket tveksamt ursprung och kvalitet.

   Svara
 10. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Anders

    /  04/27/2014

   Alltså enligt deras egna vokabulär är kön det biologiska och genus det sociala. Om de ska visa hur kön skapas får det vara en monter om embryologi. Om man inte ens kan vara konsekvent inom sitt eget definierade område, hur kan de tro de någonsin kan tas på allvar.

   Svara
 11. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Anders

    /  04/27/2014

   Då får det nog handla om andra länder. Finns inga rättigheter i Sverige som kvinnor inte har, men däremot en del som män inte har.

   Svara
   • Man kommer antagligen diskutera vilka ytterligare rättigheter män ska förlora. Ex. oskyldig tills motsatsen bevisad vid rättegång.

    Svara
 12. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/27/2014

   Det rimmar ju inte! ODUGLING!

   Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/27/2014

   En symbol för vad som ska bort för att krossa patriarkatet.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Han skulle naturligtvis ha gjort en fitta så hade allt varit bra,normbrytande och jättekul.
   Nej, det hade det naturligtvis inte varit eftersom det var en vit man som skojade. Då hade det handlat om förnedrande sexistisk humor ägnat åt att förtrycka kvinnor..
   Det hade däremot naturligtvis varit roligt om det var tant Freja som gjorde sketchen..

   Svara
  • David8

    /  04/28/2014

   Där vissa ser fruktsallad ser andra (utvecklingsstörda feminister) patriarkatet.

   Svara
 13. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/27/2014

   Var det någon som trodde att F! inte har en tydlig vänsterprägel?

   Svara
  • lavazza1891

    /  04/27/2014

   Ja, då är det ju bara att politiskt bestämma att företagen ska vara så lönsamma att de både kan avsätta egna resurser för att anpassa sig till alla politiska hugskott OCH betala mycket skatt. Fram till dess att kapitalismen helt avskaffas och livet genom politiska beslut kommer bli ÄNNU bättre.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Med tanke på att partiledaren är en gammal kommunist så kan hon ju naturligtvis inte vara för kapitalism…

   Svara
 14. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Patrik S

    /  04/27/2014

   Ja vad pinsamt att välja den populäraste och mest kvalificerade kandidaten. Bättring nästa gång!

   Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/27/2014

   Pinsamt. Den vite mannen som är V:s partiledare borde genast maka på sig, lämna plats och kliva åt sidan för en rasifierad, vänsterhänt, funktionshindrad HBTQ-kvinna.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Håller med om att det är pinsamt att ett öppet extremfeministiskt parti som V inte klarar av att hålla patriarkatet stången ens i sitt eget parti,Så maka på dig Jonas och ge plats för en rasifierad hen.

   Svara
 15. MiT

   /  04/27/2014

  Tuff skit, ungefär som att man är förtryckt om man sminkar sig. Men man är samtidigt förtryckt om man inte sminkar sig. Kul liv de verkar ha…

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/27/2014

   Aldrig en tråkig stund på den avdelningen.

   Svara
  • Jonte

    /  04/27/2014

   Slampighet hyllar väl snarare kvinnor som attraheras av många män? Det är väl ännu mer problematiskt ur ett feministiskt perspektiv.

   Svara
   • lavazza1891

     /  04/27/2014

    Kvinnans sexualitet är ett värde som det går att köpa sig något för:

    a) Pengar genom prostitution.
    b) Pengar, omsorg, trohet etc. genom ett traditionellt äktenskap.
    c) Inga pengar,omsorg eller trohet men mer attraktiva sexpartners än kvinnan kan genom a eller b.

    Slampighet är att välja c och sedan kräva hjälp av andra för att få det som man avstått från genom sin prioritering.

    Svara
    • Kör ju ihop sig lite där på C, det som beskrivs är ju ”stor kuk” och dom skall ju klippas i Malmö i sommar…

     Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Först klagade hon på att hon inte kände sig bekväm med att sola i bikini på sin tomt men nu
   hyllar hon slampighet.Hur skall hon ha det ???

   Svara
 16. Dreadlock

   /  04/27/2014

  Den sista programpunkten är intressant (Bortträngda minnen) Är det inte samma psykologiska metod som användes för att hålla Tomas Qvick inlåst förutom att ha gett bränsle till Eva Lundgrens teorier om satanistiska kretsar som offrar småflickor (För att vampyrisera på barnets livskraft)

  Finns det alltså troll kvar som vill ägna sig åt att göra rättsystemet så oförutsägbar och rättosäkert som möjligt. Liknelsen med medeltidens häxkampanjer är slående.

  Svara
 17. michael

   /  04/27/2014

  Ja vad handlar bortträngda minnen om,det är väl saker som inte har hänt men som är bekväma att tro att dom har hänt för att kunna skylla sina egna tillkortakommande på.
  Ungefär som en alkoholist som alltid finner en orsak till att fortsätta dricka och det är aldrig hans/hons fel utan omgivningens.

  Svara
 18. MiT

   /  04/27/2014

  Detta hör hit också

  Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/27/2014

   Cry me a river, vita, kränkta man.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/28/2014

   Skulle du vilja ha ett samhälle där alla går omkring och är otrevliga mot varandra ??

   Svara
  • robjoh

    /  04/28/2014

   Jag skulle gärna lämna Lars Ohlys barn utanför debatten om han lämnar mina framtida barn utanför. När han kan svara på frågan varför hans barn ska ha möjligheten att välja den skola hon vill medan mina inte ska få göra det DÅ kan vi låta hans barn vara utanför debatten.

   Svara
 19. MiT

   /  04/27/2014

  Finns mycket att diskutera med den här människan va?

  Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Skriv en egen berättelse om kvinnor då istället för att gnälla…

   Svara
   • Då skulle hon inte ha något mer att gnälla över, vilket för övrigt är det enda hon kan utöver att ljuga.

    Svara
 20. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Dessutom länkade ju du till den officiella sidan för konferensen där programmet finns så det är ju irrelevant huruvida Beckman relaterade till skärmklippet på din sida eller ej,
   Men det är väl den vanliga feministiska taktiken att försöka misstänkliggöra den som kritiserar dom istället för att ta reda på fakta och bemöta den egentliga kritiken.

   Svara
 21. Patrikarkatet

   /  04/27/2014

  Apropå SVT. Denna licensfinansierade feministiska ”humorserie” hajpas just nu på sociala medier. ”Full Patte” med systrarna Kronlöf. http://www.svtflow.se/video/1958361/avsnitt-1

  Svara
  • Fugen

    /  04/27/2014

   Har precis genomlidit avsnittet, förstår att femenistmedia älskar det. Själv har jag en äcklig smak av kräks i munnen. Fy f*n vad dåligt det var.

   Svara
   • Patrikarkatet

     /  04/27/2014

    Fugen: Jag tackar dig djupt för att du agerade försökskanin! Då slipper jag sabba min egen söndagskväll…

    Svara
    • Fugen

      /  04/28/2014

     Jag gjorde det för mänskligheten. Jag tog en för laget.

     När man ser humorserier så vill man gärna älska karaktärerna, man ser att manusförfattarna och skådespelarna gör det, att agera som ofta speciella personer, Basil Fawlty , Andy i Little Brittan mm. Det gör även systrarna, problemet är att systrarna spelar sig själva. Det blir narcissism och politik ur radikalfeministisk synvinkel hela tiden. Skämten är plakatpolitik hela vägen.

     Svara
     • Fugen

       /  04/28/2014

      Missade lite
      Jag förstår att jag hamnar lite utanför målgruppen som snart 50-åring, men jag såg det med mina söner, 21 och 17 och deras kommentar, Fy f-n, vad är detta, vad ser du på? Är det de där som gjort en låt? J-a skit.

   • Jag har tittat lite själv nu, enbart för att bilda mig en uppfattning. Jag brukar förvisso tycka att mycket av svensk humor är ganska tråkig och krystad, men det här hör till den mest obegåvade smörja jag har sett på länge. De försöker vara ”fräcka” genom att säga fitta ett antal gånger, men faktum är att det inte spelar någon roll vad de säger eller gör, eftersom de helt saknar komisk talang. Jag gissar att SVT sänder skräpet enbart för att det är ett humorprogram gjort av kvinnor. Det där med kvotering verkar ju vara en ”strålande” idé…

    Svara
    • För övrigt kan jag tillägga att jag såg att de stavat scenografi ”senografi” i eftertexterna, vilket innebär att det rör sig om amatörer som inte ens behärskar språket, utöver att de är inkompetenta komiker.

     Svara
 22. Patrikarkatet

   /  04/27/2014

  Alex Schulman ondgör sig över föräldralediga pappor för att de är sämre än mammorna. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/alexschulman/article18783587.ab

  Svara
  • Anders

    /  04/28/2014

   Ja pappor kan inte göra något rätt. Tar de ut föräldraledighet är det givetvis på fel sätt. Fel tid. Att han själv verkar vara ledig samma tid är tydligen ok. Har han varit hemma på vintern.
   Sen intressant att han kommenterar deras övervikt. Hade en krönikör kommenterat två kvinnors övervikt hade han rullats i tjära och fjädrar. Det är skillnad på folk och folk.

   Svara
   • Lövet

     /  04/28/2014

    Rent generellt torgför Schulman rätt vidriga åsikter. Nu liksom förr!

    Svara
 23. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Fugen

    /  04/28/2014

   Upp till 10 brukar inte det vara ett problem.

   Svara
   • Anders

     /  04/28/2014

    Sen blir det skillnad. Sonens bandylag 03 mötte 01 tjejlag. De fick jobba hårt med mindre räckvidd och kortare ben, men vann på fysik och lagspel. Ett 03 tjejlag hade blivit lika krossade som en del mindre samspelta killag.

    Svara
 24. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/28/2014

   Ja, då kommer allt bli så mycket bättre och vi kommer alla hamna i nirvana…

   Svara
  • Pelle2

    /  04/28/2014

   Lite kul måste jag säga.Feminister gnäller så fort något görs exklusivt för män och skriker då om diskriminering medan det är jättefint med exklusivt kvinnliga sammanhang.

   Svara
 25. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
 26. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/28/2014

   Ja, det borde väl du veta av egen erfarenhet eftersom du själv är hemsk mot andra…

   Svara
  • Anders/AV

    /  04/28/2014

   Från hon som smäller till folk för att de kommenterar hennes keps.

   Svara
 27. QED

   /  04/28/2014

  Nå’n kommunist kommenterar Thentes artikel. Har alla fått svara på Thentes krönika nu?

  http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/kajsa-ekis-ekman-maken-till-konspirationsteori-har-
  jag-sallan-sett-i-en-dagstidning/

  Svara
 28. Jonte

   /  04/28/2014

  Svara
  • Jonte

    /  04/28/2014

   Det är riktigt jävla galet

   Svara
 29. Vanten

   /  04/28/2014

  Det är häftigt att betala skatt. Slöseriombudsmannen har en guldgruva att gräva i vad gäller feminismen men att han skulle sticka in huvet i det getingboet är nog för mycket begärt.

  Tack och lov börjar kollapsen närma sig med stormsteg. De kan inte fortsätta så här länge till. Se om era hus gubbar. Framtiden är inte feministernas men den blir inte rolig för oss andra heller.

  Svara
 30. QED

   /  04/29/2014

  Ordblinda lärare får numera lära skolbarn stava.

  ”Nätverket för dyslesbiska lärarstudenter” bildat

  http://www.nt.se/arkiv/2008/03/07/Norrköping/3314115/Nätverk-för-dyslektiska-lärarstudenter-bildat.aspx

  (OK, gammalt skämt i rubriken.)

  Svara
 31. Ja, det är lustigt det där med att träna sig till att bli lesbisk. Precis som du säger så innebär det att man även kan träna sig till att bli heterosexuell. Jag förstår inte varför de måste vara så homofientliga, för det är endast så jag kan tolka detta påstående.

  ”Det är nämligen samma sak… Alla tjänar tydligen på om fler ”växlar om” och bli homosexuella…”

  Faktum är att just detta stämmer. Det skulle ju förhoppningsvis innebära att mängden idioter skulle minska, om man samtidigt förbjöd artificiell befruktning. Jag skulle exempelvis inte ha något emot alls att feminister tränas till att bli lesbiska, eller bögar (som Inti Chavez Perez) eftersom risken att de skaffar avkomma därmed minskar avsevärt. Detta bör vi faktiskt försöka uppmuntra alla feminister till att göra. Som morot kan vi använda följande för feministiska kvinnor: Du slipper ha en relation med en äcklig och förtryckande cisman.
  För feministiska män: Du kommer inte att förtrycka en kvinna utan din manliga partner, och det förtjänar han så det är bara att fortsätta förtrycka.

  Resultatet i praktiken blir givetvis att andelen korkade människor minskar, vilket bör betraktas som positivt.

  Svara
 1. Allt för männens befrielse! | snurrigtdotcom
 2. Ni vet hat-och sexistbloggen Toklandet? | WTF?
 3. SVT lär folk att bli lesbiska | WTF?
 4. Kön som social konstruktion | WTF?
 5. Tweetar från 2014 del 2 | WTF?
 6. Vad går Saudiarabien miste om? | WTF?
 7. Radikalfeminismen och tokreligiösa, tillsammans går de hand i hand | WTF?
 8. Förra året | WTF?
 9. Det nya sexiga | WTF?
 10. Lite blandat från 2015 del 2 | WTF?
 11. Bacondrottningens återkomst | WTF?
 12. Påminnelse inför valet: Del 4 | WTF?
 13. Lite gammalt som ligger och skräpar del 3 | WTF?
 14. Hur stor skuld har genussekten? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: